horloges Rolex Day Date

horloges Zwitsers Rolex

2013年2月26日星期二

Zes Android Horloges die een belangrijke verklaring af te leggen

Het dragen van een hoge kwaliteit polshorloge in de hedendaagse moderne wereld gaat over veel veel meer dan net in staat om de tijd te controleren. Er zijn veel technieken om te zien hoe laat het is, maar er zijn zeer weinig mode-accessoires die pronken met je vermogen om de fijne top kwaliteit en het vakmanschap van een discipline die zich in de loop van honderden years.The kunst van het genieten van het bouwen van een polshorloge is net als enkele andere problemen in de wereld.
Ja, het is een ding dat kan pronken met je inventieve en stijlvolle kant. Maar in wezen een uurwerk dat kan afvinken de seconden nauwkeurig, tijd en nog eens, minuten kort na minuut, uur na uur snel produceren, dag net na dag, is een ding anders completely.The geesten achter Android horloges ere van de geschiedenis van de horloge het genereren van terwijl het houden van hun ogen stevig op de toekomst. Hier zijn zes premie voorbeelden van de prachtige aanbiedingen die Android heeft op de industrie op dit moment.
Android Vrouwen Intercontinental Zwitsers quartz chronograaf Leather Strap Watch
Dit is de grote horloge voor een verfijnde vrouw die ook zorgt voor een gezonde avontuurlijke kant. Het zou perfect het thuis elke op de werkplek ons ​​bij het klimmen de berg Kilimanjaro.The Intercontinental mogelijkheden van een ronde gouden-tone roestvrij stalen behuizing dat uw keuze van een groen of goud-tone wijzerplaat omringt. Arabische cijfers kan worden gevestigd om 12:00, 4:00, en 8:00 wanneer een datumvenster zich boven zes: 00 en chronograaf sub-wijzerplaten zitten twee:. 00 en 10:00 Dit horloge hecht comfortabel naar uw pols door middel van een lederen zwarte riem. Meisjes allemaal meer dan de hele wereld kan genieten van de stoïcijnse gevoeligheid van de Int
ercontinental.
Android Mens Divemaster Enforcer 7750 Limited Edition Swiss Chronograph Automatic Horloge van de Armband
Distinguished heren kunnen genieten van de prachtige stijl van deze onvergetelijke horloge. Een zilveren-tone roestvrij stalen kast wordt aangesloten op een zuivere zwarte unidirectionele draaibare ring. De achterkant van de behuizing is see-door middel van, zodat de drager kan genieten van de ingewikkelde automatische movement.Automatic beweging is een buitengewone replica horloges loucreatie in te kijken technologieën. Een complexe reeks van gewichten en hendels kronkelt eigenlijk het horloge, gewoon op basis van de all-natuurlijke beweging van je arm. Dat betekent dat je nooit hoeft te dit horloge wind of de batterij te vervangen. De Enforcer is de belichaming van intelligente gevoeligheid en stijl.
Android Men's Revolver 48 Stainless Steel Leather Strap Watch
De revolver ontleent zijn naam aan de een van een soort vorm van de behuizing, die is gemodelleerd net na een zes-shooters munitie trommel. Het is verkrijgbaar in zwart, brons of zilver-tone. Er zijn zelfs zilver-tone indexmarkeringen gepositioneerd op de oneven uren posities die lijken op de suggesties Bvlgari Replica Watchesvan geladen bullets.A crosshair markeert het centrum van de wijzerplaat en Miyota 2035 quartz uurwerk houdt dit horloge tikt weg. De laatste spannende kenmerk van dit horloge is de zwarte lederen band, met 3 imitatie zilveren-tone kogels vastgebonden in aan beide zijden. Wanneer u de Revolver draagt, zal iedereen weten dat je bedoelt organisatie see more horloges Breitling Cosmonaute and horloges Patek Philippe Classics and Othe

horloges Hublot